Attığı imzayı unutmuş
27 Nisan bildirisinin ardından “Altına imza atarım” diye açıklama yapan CHP Bursa Milletvekili Onur Öymen, o dönemde bu sözü söyleyip söylemediğini hatırlamadığını bildirdi. Öymen, e-muhtıranın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün adaylığı sürecinde verildiğini hatırlatarak, şunları söyledi: “Her zaman askeri darbelere karşı olduk, ama laiklikten yana da tavır aldık. O dönemde bazıları TSK'ya hakaret düzeyinde saldırılara cevap verdik. İşin özü itibariyle Abdullah Gül'ün Cumhurbaşkanı adaylığına karşı çıktık.
BİZ ASKERDEN ÖNCE SÖYLEDİK
Daha sonra askerler Gül'ün adaylığına karşı çıkınca bizim ‘madem onlar öyle söyledi biz söylemeyelim' dememiz uygun olmazdı. Tutumumuzu sürdürdük.” Böyle bir muhtırayı doğru bulmadıklarını her zaman söylediklerini savunan Öymen, “Biz Gül'ün cumhurbaşkanlığına askerlerden önce karşı çıktık. Ama askerler söyledi diye daha önce söylediğimiz sözleri geri mi alsaydık?” dedi.
‘ALTINA İMZAMIZI ATARIZ'
Öymen, 27 Nisan e-muhtırasının ardından yaptığı bir açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı: “Genelkurmay'ın tespitleri bizim tespitlerimizden farklı değildir. Altına imzamızı atarız. ‘Ne mutlu Türküm diyene' sözünü kimse küçümseyemez ve bunu küçümseyenleri devletin düşmanı sayarız. Türkiye'yi Atatürk düşmanlarına teslim etmeyeceğiz.”
STAR
“Sizler temsil ettiğiniz gruplar itibariyle çağdaşlığın birer simgesisiniz.
Muhasebe denetmenlerinin kadro tepkisi sürüyor

Tebliğ Resmi Gazete'nin 31 Ocak 2012 sayısında yayımlandı.
Skandal yasağın belgesi çıktı
İlginç bir sahtekarlık olayı: 5 ili eskortla geçti gece polis evinde konakladı