Gandi'nin ilk bayram acemiliği
Büyük Taarruz’un 88’inci yıldönümü dün tüm yurtta kutlandı. Tören kıtası geçerken Cumhurbaşkanı Gül ile birlikte ayağa kalkan CHP Lideri Kılıçdaroğlu’nun acemiliği dikkat çekti.
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü tüm yurtta, KKTC’de ve dış temsilciliklerde büyük bir coşkuyla kutlandı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ilk kez anamuhalefet lideri, Orgeneral Işık Koşaner de ilk kez Genelkurmay Başkanı olarak törenlere katıldı. Ankara’daki ilk tören, askerin Anıtkabir ziyaretiyle başladı. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner’in ilk kez başkanlık ettiği törene TSK’nın yeni komuta kademesi tam kadro katıldı. Orgeneral Koşaner ve kuvvet komutanları Anıtkabir merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi.
Anıtkabir’deki törenin ardından Orgeneral Koşaner ve kuvvet komutanları Genelkurmay Başkanlığı Şeref Salonu’nda tebrikleri kabul etti. TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin, Başbakan Tayyip Erdoğan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yüksek yargı organlarının başkanları, bakanlar, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DSP Genel Başkanı Masum Türker ve milletvekilleri, Orgeneral Koşaner ve kuvvet komutanlarını kutladı. Erdoğan, burada Orgeneral Koşaner’e, 13 kişinin hayatını kaybettiği, çok sayıda kişinin evsiz kaldığı sel felaketinin meydana geldiği memleketi Rize’ye gitmesi gerektiğini, bunun için Atatürk Kültür Merkezi’ndeki (AKM) törene katılamayacağını söyledi.Anayasa Mahkemesi Başkanı Haşim Kılıç’ın da katıldığı AKM’deki törende, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, protokol tribününe gelişinde devlet erkanının teker teker ellerini sıktı. İlk kez anamuhalefet lideri olarak bulunan Kılıçdaroğlu’nun acemiliği dikkat çekti. Kılıçdaroğlu tören kıtası geçerken Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Orgeneral Koşaner ile birlikte ayağa kalktı. Gül’ün, eliyle ‘otur’ işareti yapması üzerine Kılıçdaroğlu yerine oturdu.
Protokol locasında ramazan hassasiyeti
Tören alanında seyircilerin oturduğu tarafta bulunan Türk bayrağının altındaki ‘evet’ afişi dikkat çekti.
Protokol locasının arka sıralarındaki başörtülü kadının kim olduğu merak uyandırdı. Daha önce protokol locasında içecek servisi yapan garsonların yokluğu gözlerden kaçmadı. Bunun üzerine, “Ramazan nedeniyle servis yapılmadı” yorumları yapıldı.
Tören Türk Yıldızları’nın gösterisi ile sona erdi.
Arıtman'dan kurultay değerlendirmesi, Kılıçdaroğlu kaosa neden olmuştur
Başbakan’dan ‘dindar gençlik’ yorumu, İrtica kampanyası bayat bir kampanya
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, bir dönem daha başkanlık isteyip sonra torunlarını sevecek.
CHP eski lideri Deniz Baykal, Wikileaks belgelerine dayandırılarak hakkında çıkarılan iddiaların peşini bırakmıyor.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, “Neocon-Ergenekon kadrosu Türkiye’yi istikrarsızlaştırmaya çalışıyor.
Bugün Gazetesi yazarı Sadettin Orhan, memur ve memur emeklilerinin beklediği 2012 zamlarının verileceği tarihi yazdı...
HSYK tarafından özel yetkileri alınarak Cumhuriyet Başsavcı Vekilliği'ne atanan Zekeriya Öz'e yeni görev.
26 Şubat 2009 yılından beri test yayını yapan Stêrk TV, bu sabah normal yayına başladı.
Balkanlar'da 'afet' ilan ettiren kar Türkiye'yi etkisi altına alacak
İlker Başbuğ'un Koğuş arkadaşı belli oldu