Grossman'a Vize Yok
Bakanlıktan yapılan açıklamada, Grossman'ın başkent İslamabad'a yapmayı planladığı ziyarete, ülkenin mevcut şartlarında uygun olmadığı gerekçesiyle izin verilmediği bildirildi.
Öte yandan, ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü, gerekçeye yönelik iddiaları kabul etmeyerek, ABD'nin Pakistan ile iyi ilişkiler geliştirmesinden yana olduğunu söyledi.
Grossman, Taliban örgütüyle resmi olmayan müzakereleri görüşmek için İslamabad'a ziyaret planlıyordu.
Suriye'de güvenlik güçlerinin hastanelerde sivilleri öldürdüğü, işkence yaptığı ve yaralıların tedavi edilmesini yasakladığı öne sürüldü.
7 bin yıllık bir tarih ve medeniyete sahip olan Mısırlılar, ilk kez yöneticilerini demokratik yöntemlerle seçmeye hazırlanıyor.
Ürdün Kralı Abdullah'ın sahibi olduğu ve dünyanın en büyük 100 yatı arasında gösterilen 82 metre uzunluğundaki ''Sarafsa'', Marmaris'e geldi.
Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Japonya'nın kredi notunu 'AA'dan 'A ' derecesine düşürerek görünümü de negatife çevirdi.
''İyi bir pazarlık sonucunda, memurları memnun edecek bir zam oranını yakında duyarız diye düşünüyorum''
Vergi denetimlerinde 128,1 milyon lira usulsüzlük cezası kesildi.
İçişleri Bakanlığı'nın bir süredir üzerinde çalıştığı 16 yeni büyükşehir belediyesine ek olarak 13 ilin daha bu kapsama alınmasına ilişkin...
Özal'ın ölümündeki büyük sır.
Zam pazarlığını 3+3’le başlatan hükümet teklifini revize edecek. Kulislerde bu kez 4+4 konuşuluyor.