Kia’ya 2 uluslararası tasarım ödülü
Kia Sportage ve Kia Optima ( Magentis ) , jüri üyelerinden en yüksek puanları alarak 2011 yılı Red Dot Tasarım ödüllerini kazandı. Kia Optima ayrıca, 2011 Red Dot “En İyinin İyisi” ödülüne de layık görüldü.
Bu iki yeni ödülün de kazanılmasıyla Kia modelleri üç yıl içerisinde toplamda dört Red Dot Tasarım ödülünün sahibi oldu. 2009 yılında Kia Soul ve 2010 yılında Kia Venga modelleri bu prestijli ödülü almaya hak kazanmışlardı.
Kia Motors’un Dünyaca ünlü baş tasarımcısı Peter Schreyer konu ile ilgili yaptığı açıklamada “Bu iki ödül , uluslararası tasarım ekibimizin yoğun çalışmalarının ve global tasarım stratejimizin
Almanya’da 1953 yılından beri her yıl verilen Red Dot Tasarım ödülleri, dünyanın tasarımda üstün başarı için verilen en önemli ödüllerinden biri olarak
Kia Sportage ülkemizde, 2010 yılı Ağustos ayında, yenilenen yüzü, şık tasarımı ve zengin ekipman seviyesiyle, segmentinde referans olma iddiasıyla satışa sunuldu. Sağlam gövde yapısı, yeni motorları ve göz alıcı tasarımı ile yepyeni bir estetik anlayışının kapılarını açan Kia Sportage, günümüzün modern aileleri için, şehir içi kullanıma uygun kompakt bir SUV araç olarak karşımıza çıkıyor.
Kia’nın iF Tasarım ödülü kazanan diğer modeli Optima ise, 2011 yılının son çeyreğinde ülkemizde satışa sunulacak. Geçtiğimiz Kasım ayında gerçekleştirilen İstanbul Autoshow Fuarı’nda Türk tüketicisiyle buluşan ve büyük bir beğeni ile karşılanan Optima modeli ile Kia, D segmentinde önemli bir yer edinmeyi planlıyor.
Şirketin lüks motosikletleri, ne istediklerini bilen, motosiklet alıcılarına hitap ediyor.
Ford, müşterilerinin yaz aylarını güvenli ve rahat geçirmeleri için "Ücretsiz Yaz Güvenlik Kontrolü" kampanyasını başlatıyor.
Satışlarda % 11.5'lik bir artış elde eden Ferrari, sosyal mecralarda da hız rekorları kırmaya devam ediyor.
Volkswagen, SUV’lara yönelik talebin patlaması nedeniyle ürün yelpazesine iki SUV ekleyecek.
Vergi denetimlerinde 128,1 milyon lira usulsüzlük cezası kesildi.
''İyi bir pazarlık sonucunda, memurları memnun edecek bir zam oranını yakında duyarız diye düşünüyorum''
İçişleri Bakanlığı'nın bir süredir üzerinde çalıştığı 16 yeni büyükşehir belediyesine ek olarak 13 ilin daha bu kapsama alınmasına ilişkin...
Zam pazarlığını 3+3’le başlatan hükümet teklifini revize edecek. Kulislerde bu kez 4+4 konuşuluyor.
''Bu hükümetin son teklifidir.''