Gündem

Otogarları Şaşırınca Yakalandılar

Son Güncelleme : 04.02.2012 17:42

Otogarları şaşıran zehir tacirleri kıskıvrak yakalandı



Van'daki bir kişiden aldıkları 14 kilo uyuşturucuyu sırt çantalarıyla İstanbul'a getiren 2 kişi, Harem otogarında polisin dikkati sayesinde yakalandı. Gözaltına alınan zehir tacirlerinin uyuşturucuyu Esenler'de bekleyen bir kişiye teslim etmek için getirdiği, yanlış otogarda indiği öğrenildi.

Harem otogarında asayiş uygulaması yapan Üsküdar Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı polis ekipleri, Van'dan gelen bir otobüsten inen çantalı 2 kişiyi takibe aldı. Şüpheli davranışlar gösteren şahısları bir süre sonra durduran polis, kimlik kontrolü yaptı. Bu sırada paniğe kapılan ve titremeye başlayan 2 zanlının, "Ağabey bizi acil Esenler'e gönderebilir misiniz?" demeleri polisin dikkatini çekti. Polislerin, "Esenler'e niçin acil gitmek istiyorsunuz? Kiminle görüşeceksiniz?" sorularına cevap veremeyen zanlıların ağlamaya başlaması üzerine polis çantaları aradı. Aramada, 'kubar' tabir edilen her biri 1 kilogram ağırlığında 14 paket toz esrar ele geçirildi.

6 BİN LİRA ALACAKLARDI

Piyasa değeri yaklaşık 225 bin lira olan uyuşturucuyu Van'dan getiren Velat M. (16) ve Zahir A. (19) gözaltına alındı. Olay yerinde üst aramaları da yapılan uyuşturucu kuryeleri, kelepçelenerek Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Emniyette ifadeleri alınan zanlıların uyuşturucuyu Van'daki bir kişiden alarak Esenler'e götürmek istediği, ancak İstanbul'u bilmedikleri için yanlışlıkla Harem otogarında indiği öğrenildi. Bu iş için kişi başına 3 bin lira vaat edilen kuryelerden Zahir A.'nın uyuşturucu satmaktan sabıkalı olduğu öğrenildi.
Polisteki işlemleri tamamlanan Velat M. ve Zahir Aker Üsküdar Adliyesi'ne çıkartıldı.


Arkadaşına Öner
Adınız Soyadınız
Arkadaşınızın Adı Soyadı
Arkadaşınızın Email Adresi
Arkadaşınıza Mesajınız
Yandaki Doğrulama Kodunu Giriniz
 


Diğer Gündem Kategorisi Haberleri

Tunceli'de PKK'ya Darbe

Tunceli' de biri kadın iki terörist suikast eylemi için kent merkezine sızdıkları sırada jandarma ve polisin ortak operasyonuyla yakalandı.

Karne Notu Kalkıyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilköğretim 1’inci sınıf öğrencilerini karne stresinden kurtarmak için, notla değerlendirme yapılmamasına yönelik çalışma başlattı.

PKK Okulu Siper Aldı

Pervari'de yaralanan çavuş o anları anlattı.

Meçhul DVD'nin Sis Perdesi Kalkıyor

Adli emanette kırıldığı iddia edilen meşhur 51 No'lu DVD'nin üzerindeki sır perdesi aralanıyor.

Ecevit'in Korumasından İtiraf

"Bugünlerin yaşanacağını bilseydim, o dönemde elimde kamerayla gezerdim."

Ankara'da Tren Seferleri Durdu

Hükümetle yaptıkları zam görüşmelerinden netice çıkmayınca grev kararı alan memurlar, gece yarısı iş bıraktı.

Memur Olmak İsteyenlere Müjde

PTT Genel Müdürlüğünde, müfettiş yardımcılığına giriş yaşı 30'dan 35'e yükseltildi.

4 İlde Kaçakçılık Operasyonu

Terör örgütüyle bağlantılı kaçakçılık yapan 58 kişi gözaltına alındı.

Çolak'ın Durumu İyiye Gidiyor

Tam yüz nakli yapılan Turan Çolak'ın doktorlarından iyi haberler geldi.




EN ÇOK OKUNAN HABERLER

Maliye Vergi Vurgununu Yakaladı

Vergi denetimlerinde 128,1 milyon lira usulsüzlük cezası kesildi.


İmam Hatipli Polemiği

İmam Hatip mezunları tiyatroya alınmıyor.


Haliç Köprüsü Trafiğe Kapatıldı

Haliç köprüsü bağlantı noktalarında oluşan çatlaklar nedeni ile trafiğe kapatıldı.


Üç Aylar Nasıl Geçirilmeli

Bugün 3 aylar başladı.


Hükümet Memura Teklifini Sundu

''Bu hükümetin son teklifidir.''


ANKARA
İSTANBUL
İZMİR
ANTALYA
>>