Gündem

Sadak'ın Oğlu Rüşvetten Gözaltında

Son Güncelleme : 17.01.2012 11:15

Siirt'te bu sabah gerçekleştirilen yolsuzluk ve rüşvet operasyonunda, Siirt Belediye Başkanı Selim Sadak'ın oğlu Hakan Sadak da gözaltına alındı.

 

Bir ihbar üzerine harekete geçen Siirt Emniyeti Müdürlüğü Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte eş zamanlı baskınlar yaptı. Merkez ve bazı ilçe belediyelerini kapsayan operasyonda, 'ihaleye fesat karıştırma, yolsuzluk ve rüşvet' suçlamasıyla yaklaşık 40 kişi gözaltına alındı.

Siirt, Kurtalan, Eruh ve Gökçebağ belediyelerini kapsayan yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınanlar arasında BDP'li Eruh Belediye Başkanı Mehmet Melih Oktay, Siirt Belediyesi Muhasebe Müdürü Zeki Gündüz, Siirt Belediyesi İmar Müdürü Evin Mercan, Kurtalan Belediye Başkan Yardımcısı, Siirt Belediye Meclis üyeleri ve bazı müteahhitlerin de olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, operasyon kapsamında Siirt Belediyesi ile Başkan Selim Sadak'ın evinde de arama yaptı. Gözaltına alınanların sorgusu, Siirt Emniyet Müdürlüğü'nde devam ediyor.Cihan


Arkadaşına Öner
Adınız Soyadınız
Arkadaşınızın Adı Soyadı
Arkadaşınızın Email Adresi
Arkadaşınıza Mesajınız
Yandaki Doğrulama Kodunu Giriniz
 


Diğer Gündem Kategorisi Haberleri

Memurlarımız Haklı Ama...

"Kaşıkla verilen kepçeyle alınır"

Milli Emlakçılar Köy Yolunda

“Tarihi fırsatı kaçırmayın”

Memur Mu, Arkadaş Mı?

2,5 milyon memur ve 1,9 milyon emekliyi ilgilendiren zam pazarlığı görüşmesinden sonuç çıkmaması gözleri Hakem Kurulu’na çevirdi.

Bürokrasiden Yorgunum Romanı

nkara denince ilk akla gelen bürokrasi son dönemde edebi kimliği ile de ön plana çıkıyor.

Yarın Regaip Kandili

Diyanet işleri balkanı Regaip kandili mesajı yayınladı.

İstanbul Trafiği Rahatlayacak

İstanbul'da Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri de hazırlanacak rapor doğrultusunda bakıma alınacak.

Memurlar Kazan Kaldırdı

Sendikalar da kendi içlerinde bölündü.

Bakan Şahin Uludere Failini Açıkladı

Uludere’de 34 kişinin yaşamını yitirdiği bombardımanın emrini görüntüleri izleyen komutanın verdiğini söyledi.

Tunceli'de PKK'ya Darbe

Tunceli' de biri kadın iki terörist suikast eylemi için kent merkezine sızdıkları sırada jandarma ve polisin ortak operasyonuyla yakalandı.

Karne Notu Kalkıyor

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ilköğretim 1’inci sınıf öğrencilerini karne stresinden kurtarmak için, notla değerlendirme yapılmamasına yönelik çalışma başlattı.




EN ÇOK OKUNAN HABERLER

Haliç Köprüsü Trafiğe Kapatıldı

Haliç köprüsü bağlantı noktalarında oluşan çatlaklar nedeni ile trafiğe kapatıldı.


Üç Aylar Nasıl Geçirilmeli

Bugün 3 aylar başladı.


İmam Hatipli Polemiği

İmam Hatip mezunları tiyatroya alınmıyor.


Hükümet Memura Teklifini Sundu

''Bu hükümetin son teklifidir.''


Erdoğan'ı Kızdıracak Sözler

''Eğer Türkiye de Afrika gibiyse bunu bilmek istiyoruz”


ANKARA
İSTANBUL
İZMİR
ANTALYA
>>